Aalto Yliopiston SPINN projektin vierailu Linnan Pyöräverstaalle


Minna tekee päätyönään projektihommia Aalto Yliopistolla  BIT – Business Innovation Technology tutkimuskeskuksessa. Ja pyöräkauppamme on tavallaan toiminut testausalustana kaikenlaiselle uudelle. Yhdessä asiakkaiden kanssa on tullut luotua sekä uusia tuotteita että palveluita.  On hienoa päästä toteuttamaan asioita käytännössä, eikä vain tutkia niitä.

Lokakuun alussa tuli porukka Aallon tutkijoita pitämään Verstaan yläkerrassa SPINN – Speed in Innovation Ecosystem projektin aloituspalaveria ja samalla juteltiin myös INSCO – Innovation in Sourcing Competencies – projektin loppukuvioista. Vierailu osui maanantaihin, joten verstas  ei ollut auki, mutta Minna leipoi omenapiirakkaa ja keitteli kahvit.

Käytiin läpi työpaketteja, aikatauluja, konferesseja, papereita ja suunnitelmia sun muita ja haaveiltiin omasta projektihuoneesta, jonne voisi jättää suunnitelmat seinälle ja täydentää niitä sitä mukaa kuin hommat etenee.

Mukana reissussa olivat Pia, Mervi, Henri & Riiku. Verstas tulee olemaan mukana tutkimuskohteena SPINN projektissa, kun Pia tutkii jatkossa meidän kuvioita liittyen uusien tuotteiden kehitykseen. Mielenkiintoista !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>