Aamupala työmatkapyöräilijöille torstaina 7.6.2012 7.30-9.00


Uudet asiat alkavat pienistä teoista. Päätöksistä tehdä jotain eri lailla, halusta kokeilla ja yrittää. Jokainen suurinkin muutos on saanut alkunsa jostain pienestä. Viime vuoden aikana olemme aloittaneet paljon erilaisia asioita. Ja taas kerran päätimme olla mukana kokeilemassa jotain uutta ja osallistua aktiivisten pyöräilijöiden Samuli Pahkalan ja Otso Kivekkään ideoimaan  aamupalatempaukseen työmatkapyöräilijöille.

Samuli Pahkala, Vaisalasta halusi omalta osaltaan kannustaa ihmisiä työmatkapyöräilyyn ja heitti haasteen toukokuun 16. päivä Facebook tilaisuuden muodossa ja mukaan lähti tällä ensimäisellä kerralla yli 20 erilaista organisaatiota, joukko itsenäisiä yrittäjiä ja lomalaisia.

Vaisalassa aamupalalla söi puuroa noin 50 pyöräilijää ja meillä Linnan Pyöräverstaalla poikkesi aamupalalla muutama aamuvirkku työmatkapyöräilijä ja tarjoilemme tänään aamupalaa hiukan myöhemmin myös omalle väelle.

Saas nähdä saammeko ensi kerralla innostettua Hämeenlinnasta isomman joukon erilaisia työyhteisöjä ja yrityksiä mukaan kannustamaan henkilökuntaansa työmatkapyöräilyyn.

Comments are closed.