Pelagoita, uusia varusteita ja perinteinen myyntitiski


Tänä keväänä saimme  valikoimaamme upeat Pelagon pyörät ja Brooksin tuotteet. Pete teki meille oikein Pelago shop-in-shop nurkkauksen, jossa valikoima pääsee paremmin esille. Pyörät ovat kerrassaan upeita, ja joku asiakkaista kommentoikin, että nämä herättävät unelmia ja taitaa olla aika alkaa kokoamaan säästöpossuun rahastoa uuden pyörän hankintaan.

Pelagon uuden myymälän tuparit olivat vapun alla Kalevankadulla, ja siellä tarvikkeet olivat hienosti esillä vanhanaikaisissa myyntitiskeissä. Olimme nähneet muutama viikko aikaisemmin vastaavan Metsäkylän Navetalla, ja siitähän se idea lähti.  Nyt on meilläkin perinteinen tarvikemyynti tiski pyöräverstaalla ja pyöräilytarvikkeet paremmin esillä.  Olemme myös parantaneet erilaisten tarvikkeiden muun muassa etukorien ja satuloiden valikoimaa. Erilaisia varusteita kannattaa myös kysellä, monia saa tilaamalla sangen nopeasti.

Comments are closed.