Pyöräverstaan kahvilassa tapahtuu


Viikkoa ennen vappua alkoi aherrus, tavoitteenamme oli saada kahvilan puoli uuteen kuntoon Verkatehtaan vappua ja 1.- vuotis juhlaamme varten. Italialainen kahvikone La Marzocco ja kahvimylly Caimano siirtyivät viimeinkin takahuoneesta kahvilan tiskille arvoiselleen paikalle – ja nuoret baristamme Benita ja Heikki pääsivät säätämään koneiden asetuksia kohdalleen. Kahvilan tuolit saivat uudet päälliset, sohvaan tuli tyynyt, kaapinpaikka vaihtui ja menun kehitys alkoi.

Listalle erilaisia kahveja: espressoa, cappuccinoa, lattea ja moccaa ja kaakaota. Lisukkeeksi löytyy jatkossa itseleivottuja marenkeja, ja erilaisia leivonnaisia, muffinsseja ja piirakoita. Teevalikoima tulee muuttamaan muotoaan ja valikoimaa kehitetään edelleen. Kesäksi on suunnitteilla piknik eväitä ja luonastarjoilua. Benita kehittelee kahvilaa innolla ja Heikki vierailee baristana silloin tällöin.

Vappun päivävä Verkatehtaalla vietettiin taas Verkatehtaan vappua, ja pidimme liikettä auki. Paikalla poikkesi paljon väkeä vanhoja ystäviä ja uusia kiinnostuneita tutustumassa.

Comments are closed.