www.linnabike.com/blog


Tässä ensimmäinen versio Linnan Pyöräverstaan verkkosivusta. Sivu on nyt aluksi blogin muodossa, ja tähän laitamme kuulumisia ja kerromme miten homma etenee.

Nyt on viikko opeteltu Myllymäessä, tehty pyöräkauppaa ja oikeita fillarihuoltoja vanhan yrittäjän avulla. Kyllä se tästä lähtee.  Kauppa on auki jouluun asti. Sitten on edessä remontti Verkatehtaalla ja myös uusien verkkosivujen luominen. Kevään kuluessa muutamme uusiin tiloihin, joissa aloittaa myös kahvila. Silloin julkaistaan myös ne uudet verkkosivut ja verkkokauppa.

Uusi sijainti on ihanteellinen. Vieressä on Hämeenlinnan matkailutoimisto ja rautatieasemalta on matkaa noin puoli kilometriä.

Here is the first version of Linna BikeShop web pages.  The first version will be a blog, where we will post some news and tell how things are progressing. Now we have been selling and fixing bicycles for a week in the old shop with the old entrepreneur.  Shop will be open till Xmas time, and then we will start renovating the new facilities in Verkatehdas with a cafe. And creating new website and webshop as well.

New location is ideal – it is next to Hämeenlinna tourist office and about half a kilometer from railway station.

All the best,
Pete & Minna

Comments are closed.