Harjoittelijoita pyöräverstaalla


Yksi ajatus Linnan Pyöräverstasta perustaessa oli, että halusimme tarjota mahdollisuuden nuorille harjoitteluun. Turhan usein on nuorten vaikea löytää harjoittelupaikkaa, vaikka koulun käynnin aikana erilaisia mahdollisuuksia työn tekoon tarjotaankin. Olimme molemmat Peten kanssa aikoinaan Teknillisessä korkeakoulussa harjoittelusihteereitä ja autoimme muita teekkareita harjoittelupaikkojen haussa. Joten oli aika luontevaa, että pyöräverstaan harjoittelijakäytännöt lähtivät vauhdilla käyntiin. Ensimmäisen vuoden aikana meillä on ollut nuoria töissä yli 10 henkeä: taksvärkkipäivän tekijöitä, TET (työelämään tutustuminen) harjoittelijoita, kesätyön tekijöitä, Elomessuilla markkinoijina, ammatillisia harjoittelijoita ja muita nuoria työntekijöitä.  Suurkiitokset teille kaikille – Sallalle & Tomille, Ibrahimille, Veeralle, Nettalle ja Hillalle,  Henrille, Ronjalle ja Jennalle, Alfille ja Antille, Benitalle ja Heikille. Kansanne on ollut ja on ilo tehdä töitä!

Lisäksi olemme aloittaneet yhteistyön Konseptori ohjelman kanssa ja tarjonneet erilaisia harjoitustyöaiheita Hämeen Ammattikorkeakoulun opiskelijoille. On mielenkiintoista nähdä miten yhteistyö käynnistyy.

Comments are closed.