Lontoon pyöriä ja “Look Mum No Hands” pyöräkahvila


Syyslomalta palatessa poikkesimme muutamaksi päiväksi Lontooseen. Ihastukseksemme oli suoraan hotellin edessä Lontoon kaupunkipyörien (Barcley Bicycle Hire) asema, josta sai helposti pyörät vuokrattua. Systeemi oli todella helppokäyttöinen, luottokortilla voi ostaa 24h käyttöaikaa, 1 £ ja lisämaksua meni käytön mukaan. Jos käyttöaika oli alle puolituntia ei lisämaksua mennyt laisinkaan.

Kerrassan hieno systeemi, ajelimme Notting Hillissä, poikkesimme Portobello Roadin markkinoille, ajoimme pitkin Hyde Parkia Sohoon ihanaan pieneen Flat White -kahvilaan ystäviä tapaamaan. Tietysti poikkesimme myös Look No Mum Hands - pyöräkahvilassa, jonka sivuja olimme tarkkaan selailleet omaa kauppaamme suunnitellessa. Oli hienoa nähdä paikka oikeasti, ja mukaan tarttui taas monta hauskaa ideaa.

Lomillakin tulee benchmarkkailtua, minkäs sille kun on niin innostunut aiheesta :-) Kirjoitellaan lisää vielä myöhemmin ja lataillaan Peten ottamia kuvia hienoista pyöristä.

Comments are closed.