Elomessuilla


Kesäharjoittelijamme Salla ehdotti heinäkuulla, että meidän olisi hyvä olla Hämeenlinnan Elomessuilla ja ei kun tuumasta toimeen. Soitto järjestävälle taholle, paikan varaus ja ensimmäiset suunnitelmat mind mappiin. Muutaman viikon kuluttua sitten oltiin jo itse tapahtumassa – Pete, Minna, Salla ja Tomi ja lisäavuksi tulivat ihanat Ronja ja Jenna. 

Olipas kerrassaan hauska tapahtuma – jaoimme pyöräverstaan esitteitä ja ilmaiseksi Ilmareita sekä kojulta että hienosta punaisesta Chistiania-pyörästä. Saimme aivan ihanaa palautetta asiakkailta, ideoita toimintaan ja kannustusta uudelle yritykselle.

Sallan ja Tomin tuunaamat pyörät herättivät kovasti kiinnostusta. Lauantaina niitä koeajettiin aikalailla, ja järjestettiin jopa extempore keulimiskisakin. No sunnuntain ne sitten olivatkin varikolla.

Nyt ensimmäisenä Elomessu kerralla valmistelut tehtiin vauhdilla. Teltta saatiin edellisellä viikolla, T-paidat ideoitiin torstaina, esitteet tehtiin perjantaina ja tekstit telttaan maalattiin samana aamuna pyöräverstaalla.  Onneksi iki-ihana monitoimimies Pentti – vaari, remonttireiska, kirjanpitäjä oli jälleen kerran meidän apunamme sekä pystyttämässä että purkamassa kojua. Kiitos kaikille kojulla poikenneille ja suurkiitos ihanan innokkalle Elomessu-tiimille !!

Comments are closed.