Mainoskuvauksia ja piirakkakokeiluja


Pyöräverstaalla ja Verkatehtaalla tapahtuu kaikenlaista. Tällä viikolla naapurikauppallamme Voglialla oli mainoskuvaukset ja kuvauksissa käytettiin hienoa vanhaa naisten pyörää. Kuvausten jälkeen saimme pyörän, siinä on hienoja yksityiskohtia, kerrassaan upea yksilö. Hienovaraisesti kunnostamalla siitä tulee aivan ihana.

Kahvilan puolella valmistaudutaan kahvikoneen tuloon. Turun kahvipaahtimossa uusi kone on jo asennettu ja meidän koneemme odottaa huoltoa. Varmaan ensi viikolla käymme hakemassa sen uuteen kotiin.

Leivonnaisten kanssa kokeilut ovat myös alkaneet. Tällä viikolla on ollut tarjolla itsetehtyä omenapiirakkaa ja mansikka-raparperipiirakkaa.  Yritämme löytää pitopalvelua, joka voisi tehdä meille piirakoita jatkossa, mutta ensin testaamme reseptejä, ja pohdimme valikoimaa. Ajatus on pitää valikoima melko rajallisena, mutta herkullisena.

Huoltopuolella on ollut aikalailla vilskettä, ja vakiasiakkaitakin on jo. Sekä uusia ja käytettyjä pyöriä menee tasaiseen tahtiin. Paljon on vielä opettelemista, on niin paljon kaikenlaista uutta, mutta askel kerrallaan.

Comments are closed.