Helmikuun kuulumisia – February update


Tammikuu hurahti remontin valmistelussa ja hommat ovat jatkuneet helmikuulla. Rakennus- ja elintarvikehuoneistoluvat on Hämeenlinnan kaupungilla käsitettelyssä. LVI – ja sähköhommat alkamassa. Edessä on työntäyteinen maaliskuu. Paljon on tehtävää jäljellä. Vielä vaikuttaa kuitenkin siltä, että saamme avajaiset pidettyä maaliskuun lopulla.

Rakenteilla ovat samaan aikaan myös Linnan Pyöräverstaan oma intranet ja näiden verkkosivujen uudistaminenkin on alkamassa. Paljon kaikkea mukavaa käynnissä, logo-äänestys on meneillään Facebookin fani-sivuilla.

Unelmat ovat toteutumassa. Anu Leinosen piirroksia.

********

Dreams coming true. Drawings by Anu Leinonen.

January went so fast while preparing for reconstruction. All necessary applications are submitted to Hämeenlinna town, and more technical part of reconstruction is about to start. March will be rather work intensive, still lots to do.  Still it looks promising to have opening at the end of March.

At the same time we are creating LinnaBikeShop intranet and also these webpages will be developed further. So many interesting things are on-going, voting for our new logo is on Facebook fan pages.

Comments are closed.