Muutto ohitse – valmistautumista remonttiin & Moving done – getting ready for renovation


Muutto alkaa olla aivan loppusuoralla, tänään lähtee vielä muutama kuorma kierrätykseen, sitten vanha kauppa on tyhjä. Aivan ihanaa, että tämä vaihe on kohta ohitse. Oppimme paljon, mutta on todella hienoa alkaa rakentamaan omaa kauppaa!

Eilen siivosimme Verkatehtaalla ensimmäistä kertaa, ja aivan ekana sinne tuli tehtyä väliaikainen siivousnurkkaus. Vanhan kaupan suht sotkuinen ympäristö opetti kyllä omalta osaltaan siisteyden ja järjestyksen merkityksestä. Viihtyisyys on niin kovin tärkeää!! Seuraavaksi onkin vuorossa kahvikulmaus rakennushommien ajaksi ja iso, iso paperi pohjaksi joustavalle ja visuaaliselle projektisuunnitelmalle. Sitten remonttihommat voikin alkaa! Pintahommista aloitetaan, tarvitaan myös piirrustuksia, rakennuslupia, tarvikkeita, tarkastuksia yms. yms.  Kevättä kohti mennään!

*******************

Moving is nearly over – just a couple of loads to recycling center, then the old shop is empty. So great that this phase is over soon, we learned a lot, but it is so really nice to start building a shop of our own.

Yesterday we cleaned at Verkatehdas for the first time and set up a temporary corner for cleaning stuff. Old shop was quite messy, and that will not happen again. Nice and clean environment is so important.

Next step is to create a coffee corner for renovation time and a big, big paper for agile and visual planning. Them the work can begin!!! We will start with surfaces, we also need drawings, permits, materials, inspections etc. etc. Towards spring!

Comments are closed.