Monthly Archives: September 2012

Fauber_kakku_JK

Kahvilassa on tarjolla pyöräilyteemaisia leivonnaisia – pyöräpiirakoita ja Fauber – mutakakkua. Reetta leipoo korvapuustit aamuisin, ja vastaan tulee aivan ihana tuoksu. Tiesithän, että meiltä voi myös ostaa ja tilata pullaa, piirakoita ja kakkuja myös kotiin ja töihin vietäväksi.  Ja mukaan … Read More

Kickbike_kakku_JK

Syksyllä saimme myös Kickbiket myyntiin Verstaalle. Suomalaisen lääkärin Hannu Vierikon suunnittelema aivan upea menopeli on hyväksi koko kropalle. Kickbikeja löytyy nykyään myös tyylikkään oranssin värisenä.

Omppuja

Tänä vuonna omenia on paljon, siis todella paljon. Ja pyöräkaupalla on tehty todella maistuvaa omenapiirakkaa ja monenlaista erilaista omenaleivonnaista. Todellista lähiruokaa, sillä omenat tulevat omasta puutarhastamme Hätilästä. Muutenkin olemme miettineet miten voisimme lisätä lähiruuan osuutta kahvilan tarjonnassa.

Sibelius_JK

Ihanat neidot vierailivat Verstaalla syyskuulla, kun olimme mukana Sibelius -tapahtumassa. Kahvilassa oli tarjolla tapahtuman kunniaksi Sibeliuksen suurta herkkua Viski-Omena Piirakka. Koska emme saaneet käsiimme etsinnöistä huolimatta alkuperäistä reseptiä, sovelsimme itse, ja hyväähän siitä tuli.