Category Archives: Verkatehdas

Pakkaspyora
1 a welleniuksesta vaakunaan

Vanhat Velot ry on kustantanut Mikko Kylliäisen kirjoittaman teoksen Hämeenlinnan pyöräilyhistoriasta.Teos julkistiin lauantaina 7.12.2013 Linnan Pyöräverstaalla, Viipurintie 4, Hämeenlinna. Welleniuksesta Vaakunaan Hämeenlinnalaisia polkupyöräilijöitä, pyörämerkkejä ja pyöräkauppiaita 1886–1973 Hämeenlinna tunnetaan koulu- ja varuskuntakaupunkina, mutta se voisi olla tunnettu myös polkupyöristään. Linna … Read More

Wetter1

Hollantilainen ystävämme Janneco halusi kokeilla talvipyöräilyä. Joulun alla löytyy Hämeenlinnasta paljon kivoja tapahtumia ja kohteita. Ja talvi Jopon ja myös muita pyöriä nastarenkailla saa vuokralle meiltä.

1 a kirpparitunnelmaa

Kesälauantaisin järjestettiin Verstaan edessä Verkatehtaan kesäkirpputori.

1a kaytettyjen pyorien kesakauppaa

Käytettyjen pyörinen kesäkauppaa Verkatehtaalla…

Päivä pyöräverstaalla

Kevät on Verstaalla kiireistä aikaa. Kauniiden ilmojen tullen tulee pyöriä tulee paljon huoltoon ja erilaiset rakentamisprojekti käynnistyvät. Reetta otti kivan kuvasarjan päivästä pyöräverstaalla, ja päätimme jatkossa kerätä kuvia myös Pinterest – palveluun – Päivä Linnan Pyöräverstaalla – kansioon.

Backoffice

Koneet puhuu puolestaan. Blogimme ulkoasu uudistui ja suunniteilla on myös paljon muuta uutta: 3D printteri, Mesenaatti -kampaja ja verkkokauppa. Albertin viisaat sanat kannustavat meitä eteenpäin.

Teet

Nyt ne ovat saapuneet, Chai, luomu Earl Grey, luomu vihreä, luomu Rooibos, maustettu vihreä tee.

Kello

Uuden kellon iloinen omistaja. Kekseliään Karin loihtima kello pääsi edustamaan verstaan kahvilan seinälle. Kaikenlaista voi rakentaa pyörän osista ja niitähän meiltä löytyy.

Spinn vierailu

Minna tekee päätyönään projektihommia Aalto Yliopistolla  BIT – Business Innovation Technology tutkimuskeskuksessa. Ja pyöräkauppamme on tavallaan toiminut testausalustana kaikenlaiselle uudelle. Yhdessä asiakkaiden kanssa on tullut luotua sekä uusia tuotteita että palveluita.  On hienoa päästä toteuttamaan asioita käytännössä, eikä vain tutkia … Read More