Category Archives: cafe

1 Herkkuja

Löysimme leivonnaisille uuden, todella hyvän toimittajan ja pystymme näin laajentamaan valikoimaamme kahvilassa. Jatkossa osa leivonnaisista tulee Konditoria Katariinasta, jonka toimintaperiaatteet sopivat meille. Todella herkullisia tuotteita, voilla leivottua, pienissä erissä, lähiseudun aineksista ja vanhojen reseptien mukaan.  Herkullista !

Pakkaspyora
1 a welleniuksesta vaakunaan

Vanhat Velot ry on kustantanut Mikko Kylliäisen kirjoittaman teoksen Hämeenlinnan pyöräilyhistoriasta.Teos julkistiin lauantaina 7.12.2013 Linnan Pyöräverstaalla, Viipurintie 4, Hämeenlinna. Welleniuksesta Vaakunaan Hämeenlinnalaisia polkupyöräilijöitä, pyörämerkkejä ja pyöräkauppiaita 1886–1973 Hämeenlinna tunnetaan koulu- ja varuskuntakaupunkina, mutta se voisi olla tunnettu myös polkupyöristään. Linna … Read More

1 Syyspyorat
1 Sandaalit

Leena kävi esittelemäsä tansanialaisten nuorten valmistamia sandaaleita, ja pohdimme miten voisimme tehdä jatkossa yhteistyötä.  Hienoa mahdollisuuksia ensi kesäksi..  ehkäpä lahjakauppa?

Kirppis

Verkatehtaan kesäkirpputorit ja terassikelit alkoivat toukokuulla. Paikkoja kesäkirpputorille voi varata Linnan Pyöräverstaalta, ja tässä on linkki tapahtuman Facebook – sivuille.  Tänä vuonna kirpputori on Viipurintien puolella, ja kirpputorien aikaan on Linnan Pyöräverstaan kahvilassa tarjolla vohveleita.

Päivä pyöräverstaalla

Kevät on Verstaalla kiireistä aikaa. Kauniiden ilmojen tullen tulee pyöriä tulee paljon huoltoon ja erilaiset rakentamisprojekti käynnistyvät. Reetta otti kivan kuvasarjan päivästä pyöräverstaalla, ja päätimme jatkossa kerätä kuvia myös Pinterest – palveluun – Päivä Linnan Pyöräverstaalla – kansioon.

Laskiaispullia

Meiltä voit kätevästi tilata kokouseväät tai jopa järjestää kokouksen kahvilassamme. Näitä herkkuja on meillä leivottu ja toimitettu asiakkaille.

Teet

Nyt ne ovat saapuneet, Chai, luomu Earl Grey, luomu vihreä, luomu Rooibos, maustettu vihreä tee.

Kello

Uuden kellon iloinen omistaja. Kekseliään Karin loihtima kello pääsi edustamaan verstaan kahvilan seinälle. Kaikenlaista voi rakentaa pyörän osista ja niitähän meiltä löytyy.