Category Archives: tapahtumat

Huomenna on CMAD – Community Manager Appreciation Day 2014 tapahtuma HAMK:n tiloissa Hämeenlinnassa. Ja Minnalla on siellä esitys. Minna takala cmad2014 Linnan Pyöräverstas esitys from Minna Takala – Aalto University / LinnaBikeShop / QIS

1 a tinhatinga pelago

Pelago pyörä sai ainutlaatuiset tansaniassa maalatut TingaTinga varusteet ja pääsee kohta Riihimäen Taidemuseon Tinga Tinga – Pala Afrikan aurinko – näyttelyyn. Näyttely on avoinna 14.2. – 18.5.2014 Ihanaa nähdä kuinka yhteistyö Tansania projekteissa tuo tulosta !

1 a welleniuksesta vaakunaan

Vanhat Velot ry on kustantanut Mikko Kylliäisen kirjoittaman teoksen Hämeenlinnan pyöräilyhistoriasta.Teos julkistiin lauantaina 7.12.2013 Linnan Pyöräverstaalla, Viipurintie 4, Hämeenlinna. Welleniuksesta Vaakunaan Hämeenlinnalaisia polkupyöräilijöitä, pyörämerkkejä ja pyöräkauppiaita 1886–1973 Hämeenlinna tunnetaan koulu- ja varuskuntakaupunkina, mutta se voisi olla tunnettu myös polkupyöristään. Linna … Read More

1 Kolmoset

Verstaalla kunnostetut värikkäät kesäpyörät pääsivät mukaan Hämeenlinnan Itsenäisyyspäivä Fantasiaan. Oikein hieno ja tunnelmallinen tilaisuus, tehty yhteistyössä satojen harrastajien kanssa ja yleisöä tilaisuudessa oli lähes 5 000. Tänä vuonna ohjelman teemat kuvasivat eri vuoden aikoja ja pyörät esiintyivät iloisessa kesä osassa.

Wetter1

Hollantilainen ystävämme Janneco halusi kokeilla talvipyöräilyä. Joulun alla löytyy Hämeenlinnasta paljon kivoja tapahtumia ja kohteita. Ja talvi Jopon ja myös muita pyöriä nastarenkailla saa vuokralle meiltä.

1 Warkfestit

Osallistumimme lokakuussa  jälleen Wärkfesteille – hieno tapahtuma, tekemisen meininkiä. Nyt rakennettiin TingaTinga pyörä.

1 Elomessut

Elomessuilla oli taas vilskettä, monta kymmentä tuhatta kävijää kierteli ympäri Hämeen kaaren aluetta.  Verstaan teltta oli taas perinteisellä paikalla uimahallin parkkipaikan kulmassa. Tällä kertaa Alf ja Pete kunnostivat vanhan miesten pyörän ja rakensivat tyylikkään sinkula-pyörän Tennis Peugeotista.

1 a kirpparitunnelmaa

Kesälauantaisin järjestettiin Verstaan edessä Verkatehtaan kesäkirpputori.

1 Polkupyora nayttelyssa

Poikettin kesällä Mobilian “Kahdella Pyörällä” teemanäyttelyssä. Sali täynnä hienoja pyöriä. Petellä oli pienenä sininen rodeo Jopo.

1 a lähiruokapyöräily

Kesäkuun alussa järjestettiin Hämeenlinnassa lähiruokapyöräily, jossa Verstaan koko porukka oli mukana huoltojoukkoina. Kerrassaan mainio tapahtuma osallistuja oli noin 120 ja koko reissu meni hienosti. Toivottavasti tilaisuus järjestetään uudelleenkin.