Category Archives: kuulumisia

1 a tinhatinga pelago

Pelago pyörä sai ainutlaatuiset tansaniassa maalatut TingaTinga varusteet ja pääsee kohta Riihimäen Taidemuseon Tinga Tinga – Pala Afrikan aurinko – näyttelyyn. Näyttely on avoinna 14.2. – 18.5.2014 Ihanaa nähdä kuinka yhteistyö Tansania projekteissa tuo tulosta !

1 Herkkuja

Löysimme leivonnaisille uuden, todella hyvän toimittajan ja pystymme näin laajentamaan valikoimaamme kahvilassa. Jatkossa osa leivonnaisista tulee Konditoria Katariinasta, jonka toimintaperiaatteet sopivat meille. Todella herkullisia tuotteita, voilla leivottua, pienissä erissä, lähiseudun aineksista ja vanhojen reseptien mukaan.  Herkullista !

1a ansku ja ronja
1 jouluvalot
1 a welleniuksesta vaakunaan

Vanhat Velot ry on kustantanut Mikko Kylliäisen kirjoittaman teoksen Hämeenlinnan pyöräilyhistoriasta.Teos julkistiin lauantaina 7.12.2013 Linnan Pyöräverstaalla, Viipurintie 4, Hämeenlinna. Welleniuksesta Vaakunaan Hämeenlinnalaisia polkupyöräilijöitä, pyörämerkkejä ja pyöräkauppiaita 1886–1973 Hämeenlinna tunnetaan koulu- ja varuskuntakaupunkina, mutta se voisi olla tunnettu myös polkupyöristään. Linna … Read More

1 Kolmoset

Verstaalla kunnostetut värikkäät kesäpyörät pääsivät mukaan Hämeenlinnan Itsenäisyyspäivä Fantasiaan. Oikein hieno ja tunnelmallinen tilaisuus, tehty yhteistyössä satojen harrastajien kanssa ja yleisöä tilaisuudessa oli lähes 5 000. Tänä vuonna ohjelman teemat kuvasivat eri vuoden aikoja ja pyörät esiintyivät iloisessa kesä osassa.

Wetter1

Hollantilainen ystävämme Janneco halusi kokeilla talvipyöräilyä. Joulun alla löytyy Hämeenlinnasta paljon kivoja tapahtumia ja kohteita. Ja talvi Jopon ja myös muita pyöriä nastarenkailla saa vuokralle meiltä.

3D printed ginger bread form

Joulun alla Verstaalla tehtiin piparkakkumuotteja  3D printterillä, Alf suunnitteli meille kivat pyöräteemaiset muotit. Seurakseen ne saivat fillaripipareita, joiden muotti tuli tuliaisina Lappeenrannasta.

1 Syyspyorat
1 Pelagot näytillä 2

Ensi vuoden Pelagot kävivät meillä esittäytymässä. Todella hienoja pyöriä on taas tulossa. Hienoja ovat!