Category Archives: kahvila

1 Herkkuja

Löysimme leivonnaisille uuden, todella hyvän toimittajan ja pystymme näin laajentamaan valikoimaamme kahvilassa. Jatkossa osa leivonnaisista tulee Konditoria Katariinasta, jonka toimintaperiaatteet sopivat meille. Todella herkullisia tuotteita, voilla leivottua, pienissä erissä, lähiseudun aineksista ja vanhojen reseptien mukaan.  Herkullista !

Pakkaspyora
1 jouluvalot
1 a welleniuksesta vaakunaan

Vanhat Velot ry on kustantanut Mikko Kylliäisen kirjoittaman teoksen Hämeenlinnan pyöräilyhistoriasta.Teos julkistiin lauantaina 7.12.2013 Linnan Pyöräverstaalla, Viipurintie 4, Hämeenlinna. Welleniuksesta Vaakunaan Hämeenlinnalaisia polkupyöräilijöitä, pyörämerkkejä ja pyöräkauppiaita 1886–1973 Hämeenlinna tunnetaan koulu- ja varuskuntakaupunkina, mutta se voisi olla tunnettu myös polkupyöristään. Linna … Read More

3D printed ginger bread form

Joulun alla Verstaalla tehtiin piparkakkumuotteja  3D printterillä, Alf suunnitteli meille kivat pyöräteemaiset muotit. Seurakseen ne saivat fillaripipareita, joiden muotti tuli tuliaisina Lappeenrannasta.

Kirppis

Verkatehtaan kesäkirpputorit ja terassikelit alkoivat toukokuulla. Paikkoja kesäkirpputorille voi varata Linnan Pyöräverstaalta, ja tässä on linkki tapahtuman Facebook – sivuille.  Tänä vuonna kirpputori on Viipurintien puolella, ja kirpputorien aikaan on Linnan Pyöräverstaan kahvilassa tarjolla vohveleita.

Päivä pyöräverstaalla

Kevät on Verstaalla kiireistä aikaa. Kauniiden ilmojen tullen tulee pyöriä tulee paljon huoltoon ja erilaiset rakentamisprojekti käynnistyvät. Reetta otti kivan kuvasarjan päivästä pyöräverstaalla, ja päätimme jatkossa kerätä kuvia myös Pinterest – palveluun – Päivä Linnan Pyöräverstaalla – kansioon.

Verkatehtaalla vietettiin taas vapun päivää ja tällä kertaa Verstaalla oli tarjolla itseleivottuja ja itsepaistettuja munkkeja. Jono ulottui ovelle asti ja munkit loppuivat kesken muutamaan otteeseen. Kiirettä piti ja vapputunnelmaa riitti. Munkeista emme edes kuvia ehtineet ottamaan. Ensi vuonna pistetään munkkilinjaan … Read More

Lasinaluset

Saatiin tuotetestaukseen Veera Kolehmaisen suunnittelemia lasinalusia pyöräteemalla, mikä ihana keksintö.

Antilooppi

Pyöränosista on moneksi. Tässä Reetan tekemä upea antilooppi. Erilaisia kierrätysideoita käytetyistä fillarin osista olemme keränneet Pinterestiin.  Ja osiahan askarteluun meiltä löytyy kyllä.