Category Archives: recycling

Pakkaspyora
1 Kolmoset

Verstaalla kunnostetut värikkäät kesäpyörät pääsivät mukaan Hämeenlinnan Itsenäisyyspäivä Fantasiaan. Oikein hieno ja tunnelmallinen tilaisuus, tehty yhteistyössä satojen harrastajien kanssa ja yleisöä tilaisuudessa oli lähes 5 000. Tänä vuonna ohjelman teemat kuvasivat eri vuoden aikoja ja pyörät esiintyivät iloisessa kesä osassa.

1 Warkfestit

Osallistumimme lokakuussa  jälleen Wärkfesteille – hieno tapahtuma, tekemisen meininkiä. Nyt rakennettiin TingaTinga pyörä.

1 Syyspyorat
1 Lahjoituspyora

Syksyllä saimme värikkään lahjoituspyörän.  Verstaalla otamme siis vastaan vanhoja pyöriä, ne joko kunnostetaan uudelleen käytettäviksi, lahjoitetaan eteenpäin ja puretaan varaosiksi tai käsityö- & askartelumateriaaliksi. Kierrätys on meille tärkeää!

1 Sandaalit

Leena kävi esittelemäsä tansanialaisten nuorten valmistamia sandaaleita, ja pohdimme miten voisimme tehdä jatkossa yhteistyötä.  Hienoa mahdollisuuksia ensi kesäksi..  ehkäpä lahjakauppa?

1 Elomessut

Elomessuilla oli taas vilskettä, monta kymmentä tuhatta kävijää kierteli ympäri Hämeen kaaren aluetta.  Verstaan teltta oli taas perinteisellä paikalla uimahallin parkkipaikan kulmassa. Tällä kertaa Alf ja Pete kunnostivat vanhan miesten pyörän ja rakensivat tyylikkään sinkula-pyörän Tennis Peugeotista.

1 a kirpparitunnelmaa

Kesälauantaisin järjestettiin Verstaan edessä Verkatehtaan kesäkirpputori.

1a kaytettyjen pyorien kesakauppaa

Käytettyjen pyörinen kesäkauppaa Verkatehtaalla…

TingaTinga Iittalassa

Toukokuussa on ollut kaikenlaisia uusia avauksia ja meidän TanzCycle -projektimme  TingaTinga pyörän osat ja vuokrapyörät pääsivät esille Naivistit IIttalassa näyttelyyn.  Uskomattoman hienoa, että projektimme on edennyt niin nopeasti tähän vaiheeseen. Paljon on vielä tekemistä, mutta tästä saadaan lisää virtaa.  Seuraavaksi … Read More